- 0 Polubienia
- 0 / 5
- Kuchnia: polska
- 57 wyświetleń
Punktem wyjścia do dzisiejszego przepisu był makaron ryżowy – koniecznie chciałam coś z nim zjeść. Podczas przeglądu sieci trafiłam na przepis: http://www.channel4.com/4food/recipes/tv-show/cook-yourself-thin-recipes/singapore-curried-noodles-recipe
Lubię orientalne jedzenie, więc decyzja co do przepisu zapadła dość szybko 🙂
Całkiem często zaglądam na stronę kanału czwartego – szczególnie lubię przepisy z programu Cook Yourself Thin (jakiś czas temu leciał w TVN Style). Są zdrowe, smaczne i sprawdzone.
Z przepisem na Makaron z curry po singapursku zmierzyłam się sama – Przemek miał dyspensę 😉 Po tym doświadczeniu stwierdzam, że jednak o wiele łatwiej, szybciej i przyjemniej obiady robi się razem 🙂
Jeśli chodzi o odstępstwa od przepisu oryginalnego: niestety z kiełkami się nie udało… Nie udało mi się kupić odpowiednich, więc nie dodałam żadnych.
Mimo wszystkich przeciwności – wyszło pysznie! 🙂 Polecam!