- 0 Polubienia
- 0 / 5
- Kuchnia: polska
- 54 wyświetleń
Składniki:
- 125 ml mleka
- 125 mililitrów wody
- 1 opakowanie Nudle Ella mozzarella Knorr (zupka z makaronem)
- 2 łyżki margaryny
- 1 jajko
- 10 dag pokrojonej szynki
- 1 pomidor
- 10 dag startego sera
Przygotowanie:
- Rozgrzej piekarnik do 180 stopni.
- Nudle Knorr wymieszaj z wodą i mlekiem i zagotuj. Odstaw do ostygnięcia.
- Gdy makaron trochę ostygnie dodaj roztrzepane jajko, margarynę, szynkę oraz pokrojonego w pół plastry pomidora.
- Wymieszaj wszystkie składniki i przełóż do małych foremek do zapiekania.
- Po wierzchu posyp potrawę startym serem i zapiecz przez 10 minut.
Żródło przepisu:
Mniam