- 0 Polubienia
- 0 / 5
Składniki:
- 2 cukinie
- 1 opakowanie twarożku koziego
- 1 nieduży słoik marynowanej papryki
- sól
- pieprz
- olej do smażenia
Przygotowanie:
- Cukinię umyj i pokrój w cienkie plasterki (albo nożem albo szatkownicą).
- Każdy plasterek przypraw solą i pieprzem.
- Smaż z obu strna na rozgrzanej patelni grillowej skropionej olejem.
- Plasterki cukinii odsącz na papierowym ręczniku.
- Paprykę pokrój w drobną kostkę. Odciśnij nadmiar wody papierowym ręcznikiem.
- Każdy plasterek posmaruj serkiem, posyp papryką i zwiń w rulonik.
Wskazówki:
- Smakują dobrze zarówno na zimno, jak i na ciepło (bezpośrednio po przyrządzeniu).
Żródło przepisu:
Mniam