Grzanki z tuńczykiem
- 0 / 5
Składniki: kilka kromek chleba 2 puszki tuńczyka 1 cebula 1-2 łyżki majonezu pieprz kilka plasterków żółtego sera pomidor pokrojony w
Sernik dyniowy na owsianym spodzie
- 0 / 5
Składniki: 500g twarogu półtłustego 300g puree z pieczonej dyni 4 jajka 1,5 łyżki ekstraktu waniliowego 2/3 szklanki cukru 1 szklanka
Ekspresowe mini serniczki z sosem truskawkowym | Przepis
- 0 / 5
Składniki: 150 g ciasteczek owsianych 500 g zmielonego twarogu 1/2 – 3/4 szklanki cukru 1 pełna łyżka mąki pszennej 1
Sałatka z kaczką, mango i granatem | Przepis
- 0 / 5
Składniki: ok. 300 g pieczonego mięsa kaczki roszponka sól pieprz 1/2 owocu granata 1 mango Sos śliwkowy: 50 g suszonych
Makaron tagliatelle z łososiem i szpinakiem | Przepis
- 0 / 5
Składniki: 400 g makaronu tagliatelle lub spaghetti 500 g świeżego szpinaku 180 g sera z niebieską pleśnią 180 g wędzonego
Zdrowa kolacja z kalafiorem | Blog
- 0 / 5
16 Maj 2012 Już kiedyś jedliśmy dzisiejszą Przekąskę rybno-kalafiorową, ale czasem warto wrócić do sprawdzonych przepisów. Ten smakuje całkiem nieźle…
Burgery z czerwonej soczewicy | Przepis
- 0 / 5
Składniki: 250 g czerwonej soczewicy 115 g ugotowanych, rozgniecionych ziemniaków 1/2 szklanki posiekanej cebuli 1/2 szklanki płatków owsianych 1/4 szklanki
Kaszotto z pęczaku z pikantną kiełbasą, pomidorami i
- 0 / 5
Składniki: 1,5 szklanki pęczaku 250 g twardej, pikantnej kiełbasy 400 g dyni 2 pomidory 1 duża cebula 2 łyżki oleju
Spaghetti a la carbonara | Przepis
- 0 / 5
Składniki: 1/2 opakowania makaronu spaghetti Fix Spaghetti Carbonara Knorr parmezan – ok. 100 g 100 ml śmietany 12% 150 ml