Zapiekanka z kaszy gryczanej, bryndzy i aromatycznych warzyw
- 0 / 5
Składniki: 30 dag kaszy gryczanej 4 marchewki 2 korzenie pietruszki 2 średniej wielkości pory 20 dag bryndzy 1 pomidor ziarna
Pieczone bataty nadziewane fetą z suszonymi pomidorami
- 0 / 5
Składniki: 1 duży albo 2 mniejsze bataty 3-4 łyżki fety 4 suszone pomidory garść rukoli szczypiorek oregano Przygotowanie: Rozgrzej piekarnik
Makaron z curry po singapursku
- 0 / 5
Punktem wyjścia do dzisiejszego przepisu był makaron ryżowy – koniecznie chciałam coś z nim zjeść. Podczas przeglądu sieci trafiłam na
Spaghetti bolońskie
- 0 / 5
8 Grudzień 2010 Mamy kilka sprawdzonych przepisów, do których co jakiś czas wracamy. Spaghetti bolońskie jest jednym z nich. Oprócz
Wołowina w czerwonym winie
- 0 / 5
Składniki: 500 g wołowiny pokrojonej w kostkę Beef Master 200 ml czerwonego, wytrawnego wina garść rodzynek 3 cebule pokrojone w
Kurczak Tikka Masala
- 0 / 5
Oryginalna nazwa tego przepisu brzmi „Low-fat chicken tikka masala”, co oznacza, że jedną z cech (i zalet) dzisiejszego dania jest
Fasolowe chili z gorzką czekoladą
- 0 / 5
Składniki: po 1 szklance czarnej, czerwonej i łaciatej fasoli (albo inne trzy ulubione fasole) 3 różnokolorowe papryki 2 laski selera
Pulpeciki wieprzowo-wołowe w sosie azjatyckim
- 0 / 5
Składniki: 20 g masła 2 łyżki mąki ziemniaczanej 1 pęczek bazylii 1-2 świeże, ostre czerwone papryczki 500 g mięsa mielonego,