Szpinakowa frittata z pomidorami i twarogiem
- 0 / 5
Składniki: 5 jajek 200 g białego sera 100 g świeżego szpinaku 1 spory pomidor 6 suszonych pomidorów 3 ząbki czosnku
Placuszki z cukinii
- 0 / 5
Składniki: ok. 70 dag cukinii 1 jajko 15 dag żółtego sera 2 łyżki mąki sól pieprz 2 pomidory 10 dag
Quinoa ze szparagami i serem halloumi na ciepło
- 0 / 5
Składniki: 2 brzoskwinie 1 szklanka nieugotowanej quinoi 2 szklanki wody 8 suszonych pomidorów 1 mała cebula 1 wiązka zielonych szparagów
Pyszne kulki owsiane z czekoladą i rodzynkami, bez
- 0 / 5
Składniki: ½ szklanki masła migdałowego ⅓ szklanki miodu 1 łyżka oleju kokosowego 1 szklanka zwykłych płatków owsianych ½ szklanki ryżu
Zapiekanka ziemniaczana
- 0 / 5
Składniki: 60 dag ziemniaków; 40 dag mięsa mielonego wieprzowego; 15 dag cebuli; 15 dag boczku wędzonego surowego; 20 dag sera
Chrupiąca sałatka z tuńczyka
- 0 / 5
Składniki: 2 puszki tuńczyka w kawałkach 1 jabłko pokrojone w drobną kostkę 1 łyżka musztardy dijon 1 łyżka majonezu 2
Zupa krem z selera
- 0 / 5
Składniki: 2 szt. selera (korzeń) 1 cebula 4 łodygi selera naciowego 80 g masła ok. 1 litr bulionu warzywnego serek
Batoniki owsiane z miodem i rodzynkami
- 0 / 5
Składniki: 2 garści płatków owsianych 1 garść rodzynek 2 łyżki sezamu 3 łyżki prażonego słonecznika 4 łyżki miodu 2 łyżki
Omlet z cukinią i tofu
- 0 / 5
Składniki: 1/2 cukini obranej ze skórki 1 obrana cebula 1 kostka tofu naturalnego rozdrobnionego 60 ml mocno gazowanej wody mineralnej