Makaron z wędzoną makrelą
- 0 / 5
Mieliśmy pewne obawy związane z dzisiejszym przepisem. Nie zapowiadało się rewelacyjnie, ale przekonała nas szybkość i łatwość przygotowania. Mało jest
Żeberka w miodowej glazurze
- 0 / 5
Składniki: żeberka wieprzowe – ok. 1 kg przyprawa do żeberek Kamis 1 cebula 10 łyżek ketchupu 4 łyżki płynnego miodu
Sałatka z kurczakiem i melonem
- 0 / 5
Składniki: kilka garści roszponki około 1/4 melona 3 łyżki pestek dyni 30-40 dag piersi kurczaka 1 łyżeczka oliwy extra vergine
Tortilla z tuńczykiem
- 0 / 5
Niedziela – piękny dzień, między innymi dlatego, że rano można przeznaczyć na śniadanie trochę więcej czasu niż w ciągu tygodnia.
Przekąska łososiowo-kalafiorowa
- 0 / 5
Uwielbiam Men’s Health. Oprócz wielu ciekawostek, artykułów o zdrowiu i relacjach damsko-męskich, można tam znaleźć także wiele przepisów. Najczęściej są
Szybkie krewetkowe stir-fry z groszkiem i orzeszkami ziemnymi
- 0 / 5
Składniki: 2 torebki brązowego ryżu (200g) 2 łyżki sosu sojowego 1 łyżki pasty sambal oelek 1 łyżka miodu 2 łyżki
Tagliata (stek z rukolą)
- 0 / 5
Im cieplej na dworze, tym bardziej chce się zielonych, lekkich obiadów… Żeby zadośćuczynić tym zachciankom, dzisiaj na obiad zjedliśmy sałatkę
Zapiekanka z pęczaku oraz fasolki szparagowej z czosnkiem
- 0 / 5
Składniki: 2,5 szklanki pęczaku ugotowanego na sypko (ok. 1,5 szklanki suchej kaszy) 200 g żółtej fasolki szparagowej 200 g zielonej
Gryczotto z orzechami włoskimi i wędzonym pstrągiem
- 0 / 5
Składniki: 1 szklanka palonej kaszy gryczanej 1 duże jajko sól, pieprz 100 g grubo pokrojonych orzechów włoskich 2 łyżki masła