- 2013-12-26
Szparagi na cieście francuskim z boczkiem | Przepis
Składniki: 300 g zielonych szparagów 1 opakowanie ciasta francuskiego 200 g wędzonego boczku 1 duży ząbek czosnku 1 nieduża cebula
Składniki: 300 g zielonych szparagów 1 opakowanie ciasta francuskiego 200 g wędzonego boczku 1 duży ząbek czosnku 1 nieduża cebula
Składniki: 3/4 szklanki mąki pszennej 2 łyżeczki cukru 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia szczypta soli 200 g serka ricotta 2
Składniki: 500 g wołowiny pokrojonej w kostkę Beef Master 200 ml czerwonego, wytrawnego wina garść rodzynek 3 cebule pokrojone w
Składniki: 1 opakowanie miksu sałat albo roszponki 200 g pomidorów koktajlowych 1 czerwona cebula Sos sałatkowy francuski winegret Knorr 2
Składniki: 300 g spaghetti 500 g cukinii oliwa z oliwek 2 ząbki czosnku, pokrojone w cienkie plasterki skórka z 1/2
Składniki: 1 nieduża cebula 4-6 łyżek oliwy 200 g ryżu arborio ok. 400 ml bulionu warzywnego 100 ml białego wina
Składniki: ok. 60 dag wypatroszonego sandacza 2 łyżki mąki sól pieprz olej do smażenia Przygotowanie: Sandacza umyj, osusz, odetnij płetwy
Składniki: 2 piersi kurczaka 20 dag pomidorków koktajlowych 2 garście orzechów włoskich miks sałat oliwa z oliwek sok z cytryny
Składniki: 15 dag gotowanych krewetek 100 g makaronu ryżowego łyżeczka startego imbiru 1 posiekana papryczka chili 2-3 łyżki soku z
Składniki: 1,5-2 wędzone makrele garść suszonej żurawiny 2 kulki mozarelli oliwa z oliwek 10 sztuk pomidorów sherry 1 opakowanie mix