- 0 Polubienia
- 0 / 5
Kupując dynię, trzeba liczyć się z tym, że jest jej dużo 🙂 Nie chodzi tu o koszty, ale o świadomość, że starczy jej na więcej niż jedno danie. Zupę krem z dyni „zaliczyliśmy” w piątek. Dzisiaj czas na suflet. Suflet w swojej konsystencji przypomina papkę. Najbardziej mi smakowała przypieczona skórka 🙂 Przemkowi podobał się wyraźny smak sera. Generalnie – szału nie było, ale spróbować było warto. Zawsze to coś nowego. Danie polecamy na kolację.
Składniki
Może Ci także zasmakować
![Żeberka w sosie miodowo-musztardowym](https://kuchenneprzygody.pl/wp-content/uploads/2024/01/Zeberka-w-sosie-miodowo-musztardowym-260x286.jpg)
![Zupa dyniowa](https://kuchenneprzygody.pl/wp-content/uploads/2024/01/Zupa-dyniowa-260x286.jpg)
![Pstrąg pieczony w pomidorach z ryżem i kaszą gryczaną](https://kuchenneprzygody.pl/wp-content/uploads/2024/01/pstrag-zapiekany-kasza-260x286.jpg)
![Pierogi leniwe z sosem truskawkowym](https://kuchenneprzygody.pl/wp-content/uploads/2024/01/Pierogi-leniwe-z-sosem-truskawkowym-260x286.jpg)